pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Over BAR

Over BAR Professional Organizing

Als jong meisje was ik vrijwel elke zaterdag in mijn eigen slaapkamer of in de slaapkamer van een vriendinnetje druk met ordenen van het speelgoed en de spulletjes. Niet dat het er elke week een chaos was hoor, maar gewoon omdat ik het ontzettend leuk vond om alles weer uit te zoeken en netjes terug te zetten. Ook hielp ik thuis graag mee in huis en tuin en vooral het rommellaatje in de keuken was mijn favoriet.

Naarmate ik ouder werd, kwam daar de interesse voor interieurinrichting bij. Dit had als uitwerking dat ik met enige regelmaat door de ruimtes keek wat er anders ingedeeld kon worden, of een ander kleurtje op de muur niet zou misstaan en of er accessoires van de ene naar de andere ruimte verplaatst konden worden. Bij wie ik ook kwam, ik scande de kamer en maakte er in mijn hoofd een voorstelling van hoe de ruimte anders, wellicht efficiënter en tóch sfeervol ingericht kon worden. In mijn vrije uren besteedde ik tijd aan helpen bij anderen thuis en binnen de praktijken waar ik werkzaam was, creëerde ik overzicht in de ruimtes en digitale wereld.

Wie ik ben?

Ik ben Barbara Dijkshoorn, ook wel BAR genoemd. Een gedreven, hardwerkend, zorgzaam en creatief type met een passie voor ordenen in de breedste zin van het woord. Samenwonend, moeder van een dochter en sinds 2012 woonachtig in de Achterhoek. 

Ik ben bijna 19 jaar werkzaam geweest in de huisartsenzorg . Met name het toenemend aantal overbelaste mensen, tot zelfverwaarlozing aan toe, heeft indruk op mij gemaakt. Opvallend hierbij vond ik dan ook het snel toenemende gebrek aan praktische ondersteuning, de helpende hand, het steuntje in de rug, het stukje coaching die net dat extra zetje kunnen geven om weer in een positieve flow te komen of om een nieuwe start te maken.
Om voor deze mensen het verschil te kunnen maken, ben ik mijn bedrijf BAR Professional Organizing gestart.
Professional Organizing barbara-dijkshoorn-pasfoto


In de zomer van 2021 heb ik de opleiding tot Professional Organizer succesvol afgerond en volg ik tot op de dag van vandaag cursussen en trainingen om mijn kennis te verbreden en dit vak zo volledig mogelijk te kunnen uitoefenen. Daarnaast ben ik (aspirant-)lid van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Zie ook https://nbpo.nl/vind-po/lid/barbaradijkshoorn/